Apartamente de vanzare și inchiriere in Bolintin-Vale

Anunturi imobiliare cu apartamente Bolintin-Vale

Categorii
-

Apartamente Bolintin-Vale. Site-ul nostru de imobiliare vă pune la dispoziție nenumărate anunturi gratuite cu apartamente de vanzare, sau inchirieri apartamente in Bolintin-Vale și nu numai. Aceste anunturi imobiliare sunt adăugate periodic de cele mai reprezentative agentii imobiliare sau de persoane particulare, care doresc să inchirieze sau sa vanda un apartament. Caută oferte de vanzari apartamente cu o camera, 2 camere sau mai multe. Aici poți întâlni și o mulțime de anunțuri cu apartamente noi și de lux construite recent în ansambluri rezidențiale din Bolintin-Vale.

Vă oferim posibilitatea de a filtra anunturile imobiliare cu apartamente de vanzare după o multitudine de atribute, cum ar fi: județ, oraș, perioada în care au fost adăugate, numărul de camere, suprafața apartamentului, numărul de băi, de camere, dacă este decomandat sau nu, anul de construcție al apartamentului, și alte opțiuni. Dacă dorești să adaugi un anunț imobiliar cu apartamente de inchiriat sau vanzari apartamente, tot ceea ce trebuie să faci e să intri pe secțiunea Adaugă anunț gratuit! Este gratis și nu necesită înregistrare. Caută apartamentul din Bolintin-Vale care să se potrivească cerințelor tale!

Caută apartamentul ideal de vanzare sau de inchiriat in Bolintin-Vale
Am găsit 2 anunţuri imobiliare care se potrivesc filtrelor de căutare. Rezultate afişate:1 - 2

INCHIRIERE AP. 3 CAMERE , ULTRACENTRAL BOLINTIN VALE

INCHIRIERE AP. 3 CAMERE , ULTRACENTRAL BOLINTIN VALE
Închirieri apartamente Bolintin-Vale zona REPUBLICII / ULTRACENTRAL / vis-a-vis scoala , biserica, adăugat la: 23 septembrie 2017
APARTAMENT 3 CAMERE / DECOMANDAT / ETAJ 3 / centrala termica , ...

900.00 RON

INCHIRIEZ APARTAMENT

INCHIRIEZ APARTAMENT
Închirieri apartamente Bolintin-Vale zona stadionului, adăugat la: 21 ianuarie 2017
INCHIRIEZ APARTAMENT 2 camere , mobilat, utilat, foarte curat, cenrtrala proprie , ...

200.00 EUR